Kommende klub aktiviteter

 

På denne side finder du BK-klubbens kommende klubaktiviteter herunder også bowlingaktiviteter.Så er bowlingsæson 2023/2024 slut. Vi ønsker alle en god sommer, og ses igen til september, hvor første stævne er den 29. september


medlemmerne er også velkommen på krolfbanen i Greve tirsdage hele sommeren fra kl. 10-12.Vær opmærksom på, at der er nye parkeringsregler ved Grøndalscentret og bowlinghallen. tidsbegrænset parkering, max 4 timer. 


OBS! nu har vi hjemmebane i Grøndalscentret, og det er også der DAI-Hovedstaden afholder stævner.


.______________________________________________

 

 

Husk altid ved stævne: Der skal holdes ”tilbage” for en spiller, der gør sig klar til at afgive sin kugle på banen til højre for en selv. Gå heller ikke frem hvis spiller til venstre står klar.  Skulle din "nabobane" ikke kende reglerne, så sig det på en pæn måde til dem, så du ikke bliver irriteret og mister koncentrationen.

 

Turnering:

Send en sms til Conny 2424 3410 med besked på om du deltaget, eller giv besked ved træning, husk at se fristerne på stævneplanen, der er udsendt via mail, og giv besked til Conny en uge før fristen.


Afbud via sms senest en uge før turneringsdagen, til 2424 3410,   OBS! ved manglende afbud til stævne, betales for 90 kr. 

 

Træning: 

 

Klubben har også i sæson 2023/2024 kontrakt på 3 baner, med uændret pris: kr. 50 for hver deltager.

 

BKC træner alle torsdage i perioden fra første torsdag i september til og med sidste torsdag i maj. Husk at tilmelde dig første gang du træner i denne sæson.

 

Tilmelding eller afbud til træning senest tirsdag kl. 18.00  til Hanni tlf. 23391345

Obs! for sent afbud koster kr. 50,00.